Uddannelseslæger

Vi har løbende uddannelseslæger i praksis. De er hos os ½-1 år. De er alle færdiguddannede læger med sygehuserfaring. Nogle af dem kommer tidligt i forløbet efter en sygehusansættelse på minimum ½-1 år, og andre kommer senere i forløbet som et led i deres uddannelse til at blive praktiserende læger ofte med flere års erfaring fra sygehuset.

Uddannelseslægerne udfører selvstændigt lægearbejde og kan hele tiden kontakte de faste læger for evt. spørgsmål. De bliver løbende superviseret og deres forløb gennemgået.

Den 1.5.21 byder vi vores nye uddannelseslæge Jakob Lindhardt velkommen. Han vil være i vores praksis et halvt år. Vores nuværende uddannelseslæge Kenneth Grønkjær Madsen vil fra 1.5.21 vende tilbage 1 gang om måneden i et halvt år. For tider ved Kenneth er man nødt til at kontakte sekretariatet, da han ikke vil være oprettet på hjemmesiden fra 1.5.21.

Vores uddannelseslæge Monica Etler Iversen er tilbage hos os en gang om måneden i en længere periode. Senerehen vil vi atter få glæde af hende i praksis i et halvt år. For tider ved Monica er man nødt til at kontakte sekretariatet, da hun ikke vil være oprettet på hjemmesiden, før hun er tilbage fast i et halvt år.