Om klinikken

Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger der er tilrådighed på det pågældende tidspunkt.
I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbeder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddanelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget til senere gennemgang – men kun ved accept fra patienten.

 

Klinikken er beliggende på 1. sal. Der er elevator i opgangen med plads til evt. kørestol. Der er god plads til at komme omkring i praksis med kørestol. Der er ikke handicapvenlige parkeringsforhold men mulighed for af- og pålæsning lige uden for bygningen.
Til Søndergade 25 er tilknyttet 3 parkeringspladser. De er nummererede med nummer 10, 11 og 12. Parkerer du på en af disse pladser, skal du straks ved ankomst til klinikken registrere din parkering på terminalen i venteværelset. Til dette skal du bruge bilens registreringsnummer og dit mobilnummer. Vi anbefaler ikke, at du vælger 30 minutters parkering, da risiko for ventetid kan forekomme både ved sygeplejerske og læge.
Når du har registreret din parkering, kan p-vagten se på sin terminal, at det er ok, du parkerer, og du skal ikke ned og lægge parkeringstilladelse i bilen.
Er der ventetid i klinikken er det eget ansvar at holde øje med, om  parkeringstiden skal fornyes undervejs. Det er ligeledes eget ansvar, at registreringsnummer er   skrevet korrekt.

 

Receptionen er åben dagligt fra kl. 08.00 til 16.00.

 

Ved ankomst bedes du registrere dig ved vores ankomst terminal, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune for at få det erstattet.

 

Klinikken har åbent for tilgang af nye patienter.