Covid i praksis

Covid i praksis:

Mundbind:
Som nyt tiltag i praksis opfordrer vi alle vore patienter til at iføre sig mundbind, inden de går ind i praksis og anvender dette i venteværelset. Under blodprøvetagning skal ligeledes anvendes mundbind.

Telefon-/videokonsultation:
Pga. Coronasituationen ændrer vi stort set alle konsultationer til videokonsultationer eller telefonkonsultationer indtil videre. Egner konsultationen sig ikke til dette, booker vi tider til patienter, som er raske og ikke sårbare. For hjælp til videokonsultation, se under praktisk info. Videokonsultation kræver forudgående aftale.
Det er fint, hvis man selv vurderer, at konsultationen kan klares via video- eller telefon da at booke tiden på den måde og skrive i kommentarfeltet, om det handler om video- eller telefonkonsultation.

Venteværelset:
Vi planlægger sådan, at vi ikke har mange patienter i venteværelset på samme tid.  Konsultationstiden vil blive så kort som muligt for at begrænse smitterisikoen. Vi appellerer til, at man ikke medtager pårørende ved konsultationerne for at undgå for mange i venteværelse og konsultationsrum på samme tid. De patienter vi skal se skal vide, at vi har taget vores forholdsregler i forhold til, at vi sørger for at sprede tiderne, så der ikke sidder flere patienter i venteværelset ad gangen. HUSK at spritte hænder, når du kommer ind i klinikken, og når du går ud af klinikken igen.

Har du brug for at tale med lægerne, er de fortsat at træffe i telefontiden ml. kl. 8-9. Sekretærerne er at træffe som vanligt fra kl. 9-11. Bliver du akut dårlig uden for disse tidsrum er vi som vanligt at træffe på tlf. 87245146 indtil kl. 16.00.