Covid i praksis

Covid i praksis:

Mundbind:
Patienter skal fortsat iføre sig mundbind, inden de går ind i praksis og skal anvende dette i venteværelset.

Telefon-/videokonsultation:
Det er besluttet, at vi ikke længere må lave telefonkonsultationer. Det vil betyde mere fremmøde i praksis eller, hvis konsultationen egner sig til det, da kan bookes en videokonsultation. For hjælp til videokonsultation, se under praktisk info. Videokonsultation kræver forudgående aftale.
Det er fint, hvis man selv vurderer, at konsultationen kan klares via videokonsultation, da at booke tiden på den måde og skrive i kommentarfeltet, at det handler om videokonsultation.

Venteværelset:
Da vi ikke længere må lave telefonkonsultationer, vil der være øget mængde af patienter i venteværelset. Vi appellerer til, at man ikke medtager pårørende ved konsultationerne for at undgå for mange i venteværelse og konsultationsrum på samme tid. HUSK at spritte hænder, når du kommer ind i klinikken, og når du går ud af klinikken igen.

Har du brug for at tale med lægerne, er de fortsat at træffe i telefontiden ml. kl. 8-9. Sekretærerne er at træffe som vanligt fra kl. 9-11. Bliver du akut dårlig uden for disse tidsrum er vi som vanligt at træffe på tlf. 87245146 indtil kl. 16.00.